Portable Bilyoner Live

on Wednesday, January 21, 2009

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Portable Bilyoner Live | 6.9 MB.

Image Hosted by ImageShack.us
Mailime gelen program isteği üzerine yaptığım bir portable. Her ne kadar bir kere bile İddia oyunu oynamamış olsamda sanırım oyunun fanatikleri için elzem bir program olacaktır. Nedir? diye merak edenler aşağıdaki açıklamaları okusunlar.

Bilyoner.com'un yeni kanalı BilyonerLive iddaa alışkanlıklarınızı değiştirecek. Yeni uygulamamız ile iddaa oynamak çok daha kolay, çok daha eğlenceli. İstatistikler, yorumlar, hazır kuponlar, canlı sonuçlar ile BilyonerLive sizi Bilyoner olmaya daha çok yaklaştıracak. (Kendi sitesinde tanıtımı bu şekilde.) Daha Fazla bilgi için Buraya Tıklayın

Bunlarda sozluk.sourtimes.org'un bilyonerlive hakkındaki açıklamaları;
1- Programda yer alan tüm ligler ve takımlar hakkında istatistikler ve yorumlar; maç sonuçları ve skor analizleri; bilyoner hesabını web sitesine girmeden uygulama içerisinden kontrol etme; kupon oynama, kupon takibi gibi atraksiyonların da yer aldığı iyi bir dizayna sahip bilyoner uygulaması. basit anlatımla bilyoner.com'un tarayıcısız kullanımı denilebilir. 4 mb boyutundaki programı indirip kuruyorsunuz ardından programı açıp üye no ve şife ile giriş yapıyorsunuz bilyoner karşınızda.
(oziloz, 25.12.2008 04:13 ~ 04:14) #14720678 !?

2- İddaacıların biricik dostu.
(3r4y, 06.01.2009 20:12)

3- An itibari ile bilyoner.com uyelerine tanıtım mailleri gönderilmektedir.
denenmi$ kurulmu$ ve gayet ba$arili olarak gorulmu$tur ..


Not: Programı kurarken kurulum ilerlemesinde çıkan bilgilerden anladığım kadarı ile sisteminizde .NetFrameWork yüklü olmalıdır.
.NET Framework nedir?
Web tabanlı uygulamarın web servislerinin ve her türlü uygulamanın geliştirilip çalıştırılabildiği NET Framework ,uygulamaların ve web servislerinin inşa edilebildiği(build) yayımının yapılabildiği(deploy) ve çalıştırılabildiği(run) bir platformdur.
Eğer Sisteminizde yüklü değilse aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
.Net Frame Work

Programı başka bir makinede deneme fırsatım olmadı ama benim notebook da gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Umarım bir problem çıkmaz.
Download Bilyoner Live